С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Vin’N’Bar - българското вино вече и на малкия екран

    Бакхус
    24 Ноември 2021, 15:41

    Гледаме и опознаваме изби и сортове всяка неделя по Bulgaria ON AIR

    Share Tweet Pin it Share
  • DiVino.Taste 2021: рестартът на българското вино

    Андреа Пунчева, снимки: Надежда Чипева
    снимки: Надежда Чипева 23 Ноември 2021, 16:19

    Десетото издание на най-големия тематичен форум у нас с ясен завой към модерна стилистика, интересни сортове и доза смелост

    Share Tweet Pin it Share
  • DiVino.Taste 2021: С вино в джоба

    Бакхус
    16 Ноември 2021, 17:34

    Защо си струва да обърнете внимание на мобилното приложение на DiVino в навечерието на най-голямото изложение на изби у нас

    Share Tweet Pin it Share
  • Марк Гало, Hopfmeister: Крафт бирите отварят вратата към цял свят от нови вкусове

    Андреа Пунчева
    снимки: Brigitte Sporrer 15 Ноември 2021, 17:50

    Интервюто е част от серията, посветена на младото поколение занаятчийски пивовари в Бавария

    Share Tweet Pin it Share
  • Adiós, avocado!

    София Павлова
    снимки: Unsplash 11 Ноември 2021, 10:58

    Грах, шамфъстък, паста от тиквени семки - алтернативата на един от най-популярните плодове в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: фактори на майсторството

    Анна Петкова
    09 Ноември 2021, 11:32

    Факторите и детайлите, свързани с направата на отлично маслиново масло

    Share Tweet Pin it Share
  • DiVino.Taste 2021: възход за българското вино

    Бакхус
    05 Ноември 2021, 11:27

    Три ноемврийски дни, посветени на близо 70 български производители и над 450 бутилки

    Share Tweet Pin it Share
  • Отиде си създателят на тирамисуто

    Бакхус
    снимки: Victoria Aleksandrova, Unsplash 03 Ноември 2021, 11:50

    Няколко думи за любимия десерт, дело на ресторантьора Адо Кампеол

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Драгашани, не Дракула

    Марина Караконова
    снимки: Jaime Casap, Unsplash 02 Ноември 2021, 13:27

    Чудатите любовни истории и чудните вина на три румънски изби

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Мигел де Сервантес

    Владислав Христов
    30 Октомври 2021, 10:07

    Най-знаковият за испанската литература писател противопоставя духовното срещу прагматичното. Кое е по-засищащо?

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Маслини на три полуострова

    Анна Петкова
    22 Октомври 2021, 17:12

    Не Хубавата Елена, а търговията със зехтин казват, че е истинската причина за Троянската война

    Share Tweet Pin it Share
  • Ревю: изба Planeta, Сицилия

    Текст и снимки: Андреа Пунчева
    21 Октомври 2021, 22:38

    Дегустация в бяло на 6 вина от местни и международни сортове, внасяни от Vayk

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Не бягай от страха. Изяж го.

    София Павлова
    снимки: Личен архив 20 Октомври 2021, 10:48

    Буболечка на клечка, щурче на парче

    Share Tweet Pin it Share
  • Морето идва в центъра на София този уикенд

    Бакхус
    снимки: Mediterra 14 Октомври 2021, 16:06

    На 16 и 17 октомври паркът до "Военна академия" става домакин за първи път на четвъртото издание на безкешовия "Бакхус Fish Fest".

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: тънкости при дегустацията

    Анна Петкова
    14 Октомври 2021, 13:13

    Тя е също толкова вълнуваща и многопластова, колкото тази на виното - ето какво трябва да знаете

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-голямата френска вечеря в света започва

    Бакхус
    снимки: L. de Serres / ADT Touraine 11 Октомври 2021, 11:34

    От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"

    Share Tweet Pin it Share
  • Най-добрият ресторант отново е датският Noma

    Бакхус
    снимки: Jay Wennington, Unsplash 08 Октомври 2021, 12:43

    Копенхаген е отличникът в The World's 50 Best Restaurants,

    Share Tweet Pin it Share
  • Сельодка, или голямата заблуда: част II

    Рубен Лазарев
    06 Октомври 2021, 11:49

    Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия

    Share Tweet Pin it Share
  • 36 ч. вино в Северна Македония не стигат

    Текст и снимки: Андреа Пунчева
    05 Октомври 2021, 08:04

    Вранец, кратошия и... гренаш блан: разходка из изби и лозя оже би най-добрият повод да отскочим до съседката ни за уикенда

    Share Tweet Pin it Share
  • "Космос" стана "Ресторант на годината" за 2021

    Бакхус, снимки Цветелина Белутова
    01 Октомври 2021, 12:00

    Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »