Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Гледаме и опознаваме изби и сортове всяка неделя по Bulgaria ON AIR
Десетото издание на най-големия тематичен форум у нас с ясен завой към модерна стилистика, интересни сортове и доза смелост
Защо си струва да обърнете внимание на мобилното приложение на DiVino в навечерието на най-голямото изложение на изби у нас
Интервюто е част от серията, посветена на младото поколение занаятчийски пивовари в Бавария
Грах, шамфъстък, паста от тиквени семки - алтернативата на един от най-популярните плодове в света
Факторите и детайлите, свързани с направата на отлично маслиново масло
Три ноемврийски дни, посветени на близо 70 български производители и над 450 бутилки
Няколко думи за любимия десерт, дело на ресторантьора Адо Кампеол
Чудатите любовни истории и чудните вина на три румънски изби
Най-знаковият за испанската литература писател противопоставя духовното срещу прагматичното. Кое е по-засищащо?
Не Хубавата Елена, а търговията със зехтин казват, че е истинската причина за Троянската война
Дегустация в бяло на 6 вина от местни и международни сортове, внасяни от Vayk
Буболечка на клечка, щурче на парче
На 16 и 17 октомври паркът до "Военна академия" става домакин за първи път на четвъртото издание на безкешовия "Бакхус Fish Fest".
Тя е също толкова вълнуваща и многопластова, колкото тази на виното - ето какво трябва да знаете
От 14-22 октомври ресторанти из България предлагат специално разработено меню за "Вкусът на Франция"
Копенхаген е отличникът в The World's 50 Best Restaurants,
Две рецепти за сельодка у дома така, както са ги приготвяли в царска Русия
Вранец, кратошия и... гренаш блан: разходка из изби и лозя оже би най-добрият повод да отскочим до съседката ни за уикенда
Всичко, което искате да знаете за церемонията и наградите "Ресторант на годината 2021 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino"