С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Партньори

HRC Culinary Academy
Share Tweet Pin it Share Коментари
Август 2021г.
Кулинарна академия HRC предлага двугодишна програма по Кулинарни изкуства. Обучението се провежда на английски език в модерно оборудвана база, от инструктори с богат международен опит. Програмата е акредитирана от Американската кулинарна федерация (ACF) и отговаря на международните стандарти за 2-годишно кулинарно образование.
 
Благодарение на платени стажове в едни от най-добрите хотели и ресторанти в Западна Европа и САЩ, студенти от различни краища на света се подготвят за истинска международна кулинарна кариера.
 
Отскоро академията разполага със собствен кампус хотел, в който студентите могат да отседнат за времето на тяхното обучение. В сградата на хотела се намира и новооткритият ресторант "Таланти", в който студентите практикуват и надграждат своите кулинарни познания.
 
Контакти: 
 
Академия HRC
www.hrcacademy.com
София, бул. Цар Борис III №59
е: [email protected]
т: +359 (2) 426 02 58
 
Ресторант Таланти
www.restauranttalents.bg
София, бул. Цар Борис III №59
e: [email protected]
+359 882 947 426
Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »