С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Restaurant and Bar Design Awards 2016

Ивайло Харалампиев
03 Ноември 2016, 17:42
Share Tweet Pin it Share
  Restaurant and Bar Design Awards е конкурс за барове, ресторанти и кафенета с фокус изцяло върху, концепцията и интериорния дизайн.Създател на формата е живеещия в Лондон италианец Марко Ребора, дизайнер, който е имал и собствен ресторант. В журито са включени представители на хотелския и ресторантьорски бранш, журналисти, архитекти и дизайнери.На церемонията в Old Truman Brewery в Лондон, осмото издание на наградите разпредели печелившите в 36 категории. Над хиляда кандидати от седемдесет страни участваха в надпреварата.Церемониите по награждаването са замислени като тематични партита, в които най-важно е оригиналното и забавно поднасяне на храната, напитките и атрактивната атмосфера.Тазгодишната гала бе под мотото Street и влиянието на уличната храна през последните четири десетилетия. В галерията може да разгледате избрани победители, начело с българския клуб Flash в Банско, който взе награда за най-добър нощен клуб в международния раздел.
1/16 снимки в галерията Restaurant and Bar Design Awards е конкурс за барове, ресторанти и кафенета с фокус изцяло върху, концепцията и интериорния дизайн.

Създател на формата е живеещия в Лондон италианец Марко Ребора, дизайнер, който е имал и собствен ресторант. В журито са включени представители на хотелския и ресторантьорски бранш, журналисти, архитекти и дизайнери.

На церемонията в Old Truman Brewery в Лондон, осмото издание на наградите разпредели печелившите в 36 категории. Над хиляда кандидати от седемдесет страни участваха в надпреварата.
Церемониите по награждаването са замислени като тематични партита, в които най-важно е оригиналното и забавно поднасяне на храната, напитките и атрактивната атмосфера.
Тазгодишната гала бе под мотото Street и влиянието на уличната храна през последните четири десетилетия.

В галерията може да разгледате избрани победители, начело с българския клуб Flash в Банско, който взе награда за най-добър нощен клуб в международния раздел.

Реклама »