С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Светлина, камера, коктейл!

Ивайло Харалампиев
08 Януари 2017, 10:30
Share Tweet Pin it Share
    Авторите наблягат над промените във вкусовете и тенденциите. В началото на ХХ век във филмите може да се види почти единствено чист твърд алкохол поднесен във високи коктейлни чаши без лед и почти без никаква украса. В същото време нито един от коктейлите от 90-те години насам не е от чист алкохол и всички са придружени от лед. А завръщането на винтидж коктейлите напоследък се дължи до голяма степен на тази тенденции в модата, интериора, дизайна.
4/8 снимки в галерията Авторите наблягат над промените във вкусовете и тенденциите. В началото на ХХ век във филмите може да се види почти единствено чист твърд алкохол поднесен във високи коктейлни чаши без лед и почти без никаква украса. В същото време нито един от коктейлите от 90-те години насам не е от чист алкохол и всички са придружени от лед. А завръщането на винтидж коктейлите напоследък се дължи до голяма степен на тази тенденции в модата, интериора, дизайна.

Реклама »

Ключови думи:  коктейли, филми