С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Светлина, камера, коктейл!

Ивайло Харалампиев
08 Януари 2017, 10:30
Share Tweet Pin it Share
    "Космополитън" например можеше да мине за просто един от многото коктейли на 80-те години. Но когато Кари Брадшоу /в ролята Сара Джесика Паркър/ и приятелките й започват редовно да си го поръчват в популярния тв сериал "Сексът и градът", коктейлът бързо се превръща в модерна класика, казва авторът.Според него "перфектните пропорции са тези които най-добре пасват на личния ви вкус, така че смесвайте смело, забавлявайте се и свободно експериментирайте със собствени вариации на коктейлите".
6/8 снимки в галерията "Космополитън" например можеше да мине за просто един от многото коктейли на 80-те години. Но когато Кари Брадшоу /в ролята Сара Джесика Паркър/ и приятелките й започват редовно да си го поръчват в популярния тв сериал "Сексът и градът", коктейлът бързо се превръща в модерна класика, казва авторът.Според него "перфектните пропорции са тези които най-добре пасват на личния ви вкус, така че смесвайте смело, забавлявайте се и свободно експериментирайте със собствени вариации на коктейлите".

Реклама »

Ключови думи:  коктейли, филми