С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Нюзлетър "Манджа с грозде"
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Ресторант Come Prima Банско
Бакхус
15 Март 2017, 12:24
Share
Tweet
Pin it
Share
2/5 снимки в галерията
Предястие | Starter
Домашно маринована пъстърва от Пирин планина, поднесена върху карпачо от червено цвекло
Brined Pirin mountain trout, served on a carpaccio of red beet
Реклама »
1
2
3
4
5
Ключови думи:
ресторант
Свързани статии
Ресторант Багри София
Ресторант Barillon 1909 София
Ресторант Космос София
Ресторант Стария Чинар София
Ресторант Таланти София
Седмица на ресторантите "Българска кухня от бъдещето" (27 март • 2 април)
Други галерии
Селекция: 9 вкусни адвент календара
110 хил. евро за килограм аромат
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Ноември
Ново място | Mova Cafe
Селекция: 9 вкусни адвент календара
Острието на промяната
Реклама »
Бакхус