С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант Barillon 1909 София

Бакхус
15 Март 2017, 12:58
Share Tweet Pin it Share
    Предястие | StarterДунавска есетра в билково масло, върху канапе от пресен лапад, киселец и орехи, поляти със сос от червено цвекло и чесънDanube sturgeon in herb butter on a canapé of fresh dock, sorrel and walnuts, covered in a beet and garlic sause
3/6 снимки в галерията Предястие | Starter

Дунавска есетра в билково масло, върху канапе от пресен лапад, киселец и орехи, поляти със сос от червено цвекло и чесън

Danube sturgeon in herb butter on a canapé of fresh dock, sorrel and walnuts, covered in a beet and garlic sause

Реклама »

Ключови думи:  ресторант