С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Номинациите за "Млад готвач"

Бакхус
20 Март 2017, 10:37
Share Tweet Pin it Share
  Категорията "Млад готвач" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino", вече има своите финалисти. Журито на HRC Culinary Academy избра четиримата от всички кандидатствали, които ще се борят за титлата най-добър "Млад готвач" 2016. Кой от тях ще получи наградата ще разберем на 30 март от 19:00 ч. по време на церемонията по награждаването.В тази галерия ще ви запознаем с тях и с авторските рецепти, с които кандидатстваха.
1/9 снимки в галерията Категорията "Млад готвач" в конкурса "Ресторант на годината Бакхус 2016, Acqua Panna & San Pellegrino", вече има своите финалисти. Журито на HRC Culinary Academy избра четиримата от всички кандидатствали, които ще се борят за титлата най-добър "Млад готвач" 2016. Кой от тях ще получи наградата ще разберем на 30 март от 19:00 ч. по време на церемонията по награждаването.

В тази галерия ще ви запознаем с тях и с авторските рецепти, с които кандидатстваха.

Реклама »