С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Номинациите за "Млад готвач"

Бакхус
20 Март 2017, 10:37
Share Tweet Pin it Share
    Неговата авторска рецепта е Деконструиран гълъб ‘’Конфи" с карамелизирани кореноплодни, арпаджик, гъши дроб с лавандула, песто от левурда, лешникова пяна, сос "Мадейра" и меден хляб.
7/9 снимки в галерията Неговата авторска рецепта е Деконструиран гълъб ‘’Конфи" с карамелизирани кореноплодни, арпаджик, гъши дроб с лавандула, песто от левурда, лешникова пяна, сос "Мадейра" и меден хляб.

Реклама »

Реклама »