С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винo пролет/лято

Михаил Марковски
03 Април 2017, 16:48
Share Tweet Pin it Share
    2015 Bio Wine Katarzyna Merlot & Syrah, Katarzyna Estate, Eastern Rhodopes Mountains, BulgariaНепрогледно вино с наситен и жив рубиненочервен цвят. Ароматът е богат с акцент на сливи, смокини, конфитюр от череши в елегантна хармония с аромата на дъб. Вкусът е плътен с приятна тръпчивост, многопластов и хармоничен. Богат вкусов аромат на зрели плодове в препечен конфитюр и сладки подправки, с добре балансирани мекота и танини. Виното отлежава 6 месеца във френски дъбови бъчви. Подходящо е с ястия от червени меса, барбекю и жълти и бели сирена.Цена: 16.00 лв.
8/11 снимки в галерията 2015 Bio Wine Katarzyna Merlot & Syrah, Katarzyna Estate, Eastern Rhodopes Mountains, Bulgaria

Непрогледно вино с наситен и жив рубиненочервен цвят. Ароматът е богат с акцент на сливи, смокини, конфитюр от череши в елегантна хармония с аромата на дъб. Вкусът е плътен с приятна тръпчивост, многопластов и хармоничен. Богат вкусов аромат на зрели плодове в препечен конфитюр и сладки подправки, с добре балансирани мекота и танини. Виното отлежава 6 месеца във френски дъбови бъчви. Подходящо е с ястия от червени меса, барбекю и жълти и бели сирена.

Цена: 16.00 лв.

Реклама »