С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Есен за ядене с Михаела Белорешка

Бакхус
04 Октомври 2017, 16:30
Share Tweet Pin it Share
    Рецептата е заигравка с добре познатите шведски кюфтенца, като в този случай Михаела използва кайма от пасищно телешко и Източнобалканска свиня. А канелата в тях отключи ароматът на есента. Мармаладът от моркови замени сладкото от червени боровинки, а джодженът е свежият традиционно български елемент в ястието.
20/30 снимки в галерията Рецептата е заигравка с добре познатите шведски кюфтенца, като в този случай Михаела използва кайма от пасищно телешко и Източнобалканска свиня. А канелата в тях отключи ароматът на есента. Мармаладът от моркови замени сладкото от червени боровинки, а джодженът е свежият традиционно български елемент в ястието.

Реклама »