С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Тримата братя и златната ябълка

Бакхус
24 Октомври 2017, 11:44
Share Tweet Pin it Share
    Kaлмар поднесен с четири пасти от ферментирал бял боб "Ганшет" с "tempeh" (1, 2, 3 и 4 седмици ферметационен процес). Към всяка паста имаше подходящо вино: Домашно вино от ферментиралия бял боб, Navazos Niepport 15, Fino Tiento 07, Palo Cortado 86 Conzales Byass - специално за 30 годишнината на ресторанта.
8/16 снимки в галерията Kaлмар поднесен с четири пасти от ферментирал бял боб "Ганшет" с "tempeh" (1, 2, 3 и 4 седмици ферметационен процес). Към всяка паста имаше подходящо вино: Домашно вино от ферментиралия бял боб, Navazos Niepport 15, Fino Tiento 07, Palo Cortado 86 Conzales Byass - специално за 30 годишнината на ресторанта.

Реклама »