С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: ул. "Асен Златаров"

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
09 Февруари 2018, 17:13
Share Tweet Pin it Share
  Нека се обзаложим: в карето между "Асен Златаров" и Докторската градинка се падат най-много и най-разнообразни места за ядене и пиене на глава от кварталното население. Хвърляме ръкавицата и започваме първа част от кварталната разходка.
1/13 снимки в галерията Нека се обзаложим: в карето между "Асен Златаров" и Докторската градинка се падат най-много и най-разнообразни места за ядене и пиене на глава от кварталното население. Хвърляме ръкавицата и започваме първа част от кварталната разходка.

Реклама »

2 Коментара
 • Profile preview
  Читател
  13, 37, 12 Февруари 2018, 13:37

  Много хубави и приятни заведения. Снимките са страхотни, както и текстът към тях. Ако имах възможност, бих направил един кулинарен тур из тези места. Тази рубрика придава неповторима романтика на София (която тя си притежава и поначало, както и другите български градове, пък и селата).

  Колкото до цените - вярвам на написаното от колегата по-горе. И все пак в тази част на града има за всеки вкус по нещичко. Фактът, че тези заведения продължават да съществуват под една или друга форма, означава, че там има стабилно потребление на кухнята, която предлагат.

  !
 • Profile preview
  myspam
  12, 01, 10 Февруари 2018, 12:01

  Заведения с големи претенции. Всички са скъпи, някой необосновано. Това че заведението е в този район не е достатъчно за да е във висока ценова категория. В стремежа си за оригиналност и сбъркани стратегии (био, веган и т.н. нови разбирания) някои от тези заведения предлагат пълни боклуци на солидни цени, други пък ти сервират скъпо питие в счупена чаша. Все пак да похваля - Италианеца, Павилиона и Тройката, на тези места си струва. Бакхус чакаме следващата част, но малко повече подробности ако може - храна, цени, чистота, обслужване.

  !