С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ядеш пеш: ул. "Асен Златаров"

Текст: Марина Караконова, снимки: Илиян Ружин
09 Февруари 2018, 17:13
Share Tweet Pin it Share
    Връщаме се обратно до ул. "Оборище" и стигаме до Flip Flop Bar ("Оборище" 61).Може само да се каже едно голямо "браво" на момичетата и момчетата от бар Flip Flop Bar. След години наред от глупави по-глупави и неудачни кафенета, този бар, сякаш с едно щракване на пръстите, се завъртя с пълна пара, и днес там се правят едни от най-добрите коктейли. Освен тях има много добра селекция от видове бира, както и шотове. И музика, разбира се. Работи от 10 до 1.30.
10/13 снимки в галерията Връщаме се обратно до ул. "Оборище" и стигаме до Flip Flop Bar ("Оборище" 61).

Може само да се каже едно голямо "браво" на момичетата и момчетата от бар Flip Flop Bar. След години наред от глупави по-глупави и неудачни кафенета, този бар, сякаш с едно щракване на пръстите, се завъртя с пълна пара, и днес там се правят едни от най-добрите коктейли. Освен тях има много добра селекция от видове бира, както и шотове. И музика, разбира се. Работи от 10 до 1.30.

Реклама »

2 Коментара
  • Profile preview
    Читател
    13, 37, 12 Февруари 2018, 13:37

    Много хубави и приятни заведения. Снимките са страхотни, както и текстът към тях. Ако имах възможност, бих направил един кулинарен тур из тези места. Тази рубрика придава неповторима романтика на София (която тя си притежава и поначало, както и другите български градове, пък и селата).

    Колкото до цените - вярвам на написаното от колегата по-горе. И все пак в тази част на града има за всеки вкус по нещичко. Фактът, че тези заведения продължават да съществуват под една или друга форма, означава, че там има стабилно потребление на кухнята, която предлагат.

    !
  • Profile preview
    myspam
    12, 01, 10 Февруари 2018, 12:01

    Заведения с големи претенции. Всички са скъпи, някой необосновано. Това че заведението е в този район не е достатъчно за да е във висока ценова категория. В стремежа си за оригиналност и сбъркани стратегии (био, веган и т.н. нови разбирания) някои от тези заведения предлагат пълни боклуци на солидни цени, други пък ти сервират скъпо питие в счупена чаша. Все пак да похваля - Италианеца, Павилиона и Тройката, на тези места си струва. Бакхус чакаме следващата част, но малко повече подробности ако може - храна, цени, чистота, обслужване.

    !

Реклама »