С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Коледна Миксология

Бакхус
11 Януари 2019, 15:34
Share Tweet Pin it Share
    Основното ястие беше не по-малко интересно - хляб с квас, замесен с бавно печено свинско месо и сос от свинско "жу". Питките на всеки бяха специално замесени, оформени и изпечени от Цвета, а сосът тя готви в продължение на три дни на бавен огън.
14/23 снимки в галерията Основното ястие беше не по-малко интересно - хляб с квас, замесен с бавно печено свинско месо и сос от свинско "жу". Питките на всеки бяха специално замесени, оформени и изпечени от Цвета, а сосът тя готви в продължение на три дни на бавен огън.

Реклама »

Реклама »