С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2018: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
22 Април 2019, 11:39
Share Tweet Pin it Share
    Васил Спасов, ресторант aEstivumКачамак със сланина Иберико, блек ангъс сесина, български соев сос от ферментирал смилянски фасул, мариновани зеленчуци, цвик и масло бьор ноасетПоднесено с Tikveš Barovo Red 2015, Северна Македония
8/10 снимки в галерията Васил Спасов, ресторант aEstivum

Качамак със сланина Иберико, блек ангъс сесина, български соев сос от ферментирал смилянски фасул, мариновани зеленчуци, цвик и масло бьор ноасет

Поднесено с Tikveš Barovo Red 2015, Северна Македония

Реклама »