С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Ресторант на годината 2018: Менюто

Снимки: Драгомир Ушев
22 Април 2019, 11:39
Share Tweet Pin it Share
    Цветомир Николов от ресторант Niko'las 0/360Оризово тесто пълнено с преса иберикa бейота, скариди и подправки, поднесено върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамонПоднесено с авторски коктейл Beluga Noble, приготвен от Драго Иванов
5/10 снимки в галерията Цветомир Николов от ресторант Niko'las 0/360

Оризово тесто пълнено с преса иберикa бейота, скариди и подправки, поднесено върху биск от скариди, шери, тонкацо с боровинки и чипс от хамон

Поднесено с авторски коктейл Beluga Noble, приготвен от Драго Иванов

Реклама »