С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: К-pop Вечеря

Бакхус
04 Юни 2019, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Генджи е един от най-нетипичните корейци, напук на консервативността на родината си - скейтър, байкър и любител на адреналина; с различна прическа всяка година - от гребен до дълга коса и брада; спонтанен и обичащ да експериментира, той отваря собствен ресторант в Сеул, където на свобода живее и твори в кухнята. Един ден покрай заведението минава едно момиче, което той е убеден, че е жената на живота му. Няколко години по-късно, те са щастливо женени, живеят в София и Генджи отново твори и прави любимото си нещо, а именно - да готви.Генджи се занимава с ресторантьорство от повече от 15 години, като държавите, където е работил са толкова разнообразни като видовете му заведения. Живял е в Южна Корея, Гуам, Белгия и България. Имал е изакая (традиционна японска кръчма), food truck, а в Сеул започва собствен ресторант с авторски рецепти за пилешко месо, който се разраства във франчайз. Едноименното му заведение в София се фокусира в корейския и японския стрийт фууд, като желанието на Генджи е да разнообрази средата.
2/16 снимки в галерията Генджи е един от най-нетипичните корейци, напук на консервативността на родината си - скейтър, байкър и любител на адреналина; с различна прическа всяка година - от гребен до дълга коса и брада; спонтанен и обичащ да експериментира, той отваря собствен ресторант в Сеул, където на свобода живее и твори в кухнята. Един ден покрай заведението минава едно момиче, което той е убеден, че е жената на живота му. Няколко години по-късно, те са щастливо женени, живеят в София и Генджи отново твори и прави любимото си нещо, а именно - да готви.

Генджи се занимава с ресторантьорство от повече от 15 години, като държавите, където е работил са толкова разнообразни като видовете му заведения. Живял е в Южна Корея, Гуам, Белгия и България. Имал е изакая (традиционна японска кръчма), food truck, а в Сеул започва собствен ресторант с авторски рецепти за пилешко месо, който се разраства във франчайз. Едноименното му заведение в София се фокусира в корейския и японския стрийт фууд, като желанието на Генджи е да разнообрази средата.

Реклама »