С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bee My Bloom

Bee My Bloom
28 Ноември 2019, 14:27
Share Tweet Pin it Share
  BEE MY BLOOM e създаден за подарък, който да носи преживяване и наслада. Всяка отделна част може да бъде използвана отново. Дъбовата капачка е ръчно изработена и може да се използва за свещник. Сертифициран BIO продукт , получен от BIO розови листа от Роза Дамасцена и мед от BIO акация в расфасовки от 400гр и 140гр.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
2/2 снимки в галерията BEE MY BLOOM e създаден за подарък, който да носи преживяване и наслада. Всяка отделна част може да бъде използвана отново. Дъбовата капачка е ръчно изработена и може да се използва за свещник. Сертифициран BIO продукт , получен от BIO розови листа от Роза Дамасцена и мед от BIO акация в расфасовки от 400гр и 140гр.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »