С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Царская Водка

Царская Водка
04 Декември 2019, 21:12
Share Tweet Pin it Share
    Водка Цатская Золотая - "златното" попълнение в колекцията от първокласни водки, посветена на 300-годишнината от създаването на Санкт Петербург. Още през древността са били известни подмладяващите свойства на златото. Египетските фараони направо са се обграждали с този благороден метал. Самата Клеопатра втривала фини златни нишки за подмладяване на кожата на лицето си. Чашите за пиршествата на руските царе също са били направени от чисто злато. Смятало се е, че след като постои малко в такава чаша, напитката придобива регенериращи свойства. Водка "Царская Золотая" пази традициите от епохата на Златния век на Русия. Именно поради тази причина, и в допълнение на безупречното качество и автентичен вкус на водка "Царская Оригинальная", процесът на пречистване на водка "Царская Золотая" продължава с филтриране на продукта през система от златни мембранни филтри. Водка "Царская Золотая" е единствената водка, обогатена с йони от 24- каратово злато. Бутилката за "Царская Золотая" е декорирана със злато от най-висока проба (99,9%) и е произведена от специално аптекарско стъкло, което гарантира първокласния вкус на водката през целия период на нейното съхраняване. Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
2/4 снимки в галерията Водка Цатская Золотая - "златното" попълнение в колекцията от първокласни водки, посветена на 300-годишнината от създаването на Санкт Петербург. Още през древността са били известни подмладяващите свойства на златото. Египетските фараони направо са се обграждали с този благороден метал. Самата Клеопатра втривала фини златни нишки за подмладяване на кожата на лицето си. Чашите за пиршествата на руските царе също са били направени от чисто злато. Смятало се е, че след като постои малко в такава чаша, напитката придобива регенериращи свойства. Водка "Царская Золотая" пази традициите от епохата на Златния век на Русия. Именно поради тази причина, и в допълнение на безупречното качество и автентичен вкус на водка "Царская Оригинальная", процесът на пречистване на водка "Царская Золотая" продължава с филтриране на продукта през система от златни мембранни филтри. Водка "Царская Золотая" е единствената водка, обогатена с йони от 24- каратово злато. Бутилката за "Царская Золотая" е декорирана със злато от най-висока проба (99,9%) и е произведена от специално аптекарско стъкло, което гарантира първокласния вкус на водката през целия период на нейното съхраняване.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »