С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Seewines

Seewines
05 Декември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
Seewines е един вълнуващ проект на българския пазар - в портфолиото им можем да открием повече от 1200 винени етикета от целия свят, които те лично са селектирали без никакъв компромис. За всички винолюбители те предлагат и голям брой допълнителни услуги като частен сомелиер, винен клуб, винени дегустации, а до няколко години ще бъде построена и избата им в с. Хърсово, където ще могат на място да се опитат и техните собствени вина. Но за да не чакаме толкова време, поканихме екипа на Seewines на първия Бакхус Коледен Гурме Базар, където ще може да се запознаете с тях на място и да опитате винената им селекция.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/1 снимки в галерията Seewines е един вълнуващ проект на българския пазар - в портфолиото им можем да открием повече от 1200 винени етикета от целия свят, които те лично са селектирали без никакъв компромис. За всички винолюбители те предлагат и голям брой допълнителни услуги като частен сомелиер, винен клуб, винени дегустации, а до няколко години ще бъде построена и избата им в с. Хърсово, където ще могат на място да се опитат и техните собствени вина. Но за да не чакаме толкова време, поканихме екипа на Seewines на първия Бакхус Коледен Гурме Базар, където ще може да се запознаете с тях на място и да опитате винената им селекция.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »