С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шуменско

Шуменско
04 Декември 2019, 21:08
Share Tweet Pin it Share
  Шуменско Тъмно се отличава с богат и плътен вкус благодарение на специалната селекция от три вида малц (пилзенски светъл малц, "карафa" [тъмен малц] и карамел малц), които придават на пивото нотки на карамел и кафе. Комбинацията с ароматен хмел придава хармоничен завършек и умерена горчивина на бирата, а характерният аромат на карамел се допълва страхотно с шоколадови и карамелени изкушения.По време на първия Бакхус Коледен Гурме Базар всяка чаша шуменско ще се сервира в стъклена чаша и ще идва с шоколадов десерт като комплимент.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/2 снимки в галерията Шуменско Тъмно се отличава с богат и плътен вкус благодарение на специалната селекция от три вида малц (пилзенски светъл малц, "карафa" [тъмен малц] и карамел малц), които придават на пивото нотки на карамел и кафе. Комбинацията с ароматен хмел придава хармоничен завършек и умерена горчивина на бирата, а характерният аромат на карамел се допълва страхотно с шоколадови и карамелени изкушения.

По време на първия Бакхус Коледен Гурме Базар всяка чаша шуменско ще се сервира в стъклена чаша и ще идва с шоколадов десерт като комплимент.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »