С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Bar & Snack Fest 2022

Бакхус, Снимки: Цветелина Белутова
13 Септември 2022, 14:17
Share Tweet Pin it Share
  Новият ни фестивал Бакхус Bar & Snack Fest събра хиляди посетители в парка на НДК на 10 и 11 септември. В течение на целия уикенд по алеите на парка гурманите се радваха на вкусни предложения и авторски коктейли, а на сцената имаше богата културна програма. Събитието се реализира с подкрепата на Столичната община - календар на културните събития. Благодарим от сърце на всички, които направиха възможно този фестивал да се проведе за първа година. Ще ви очакваме за втората, а междувременно споделяме моменти от това истинско гурме изживяване. С благодарности към: Столична община, Пазари Възраждане, Mastercard, JTI, Jagermeister Manifest, Bulldog Gin, Jack Daniel's, Finlandia Vodka, Naked Malt, Schweppes, Chandon Garden Spritz, Бонанза Бачорски.
1/209 снимки в галерията Новият ни фестивал Бакхус Bar & Snack Fest събра хиляди посетители в парка на НДК на 10 и 11 септември. В течение на целия уикенд по алеите на парка гурманите се радваха на вкусни предложения и авторски коктейли, а на сцената имаше богата културна програма. Събитието се реализира с подкрепата на Столичната община - календар на културните събития. Благодарим от сърце на всички, които направиха възможно този фестивал да се проведе за първа година. Ще ви очакваме за втората, а междувременно споделяме моменти от това истинско гурме изживяване. С благодарности към: Столична община, Пазари Възраждане, Mastercard, JTI, Jagermeister Manifest, Bulldog Gin, Jack Daniel's, Finlandia Vodka, Naked Malt, Schweppes, Chandon Garden Spritz, Бонанза Бачорски.

Реклама »