С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Butchers

сп. Бакхус
23 Февруари 2012, 18:15
Share Tweet Pin it Share

Butchers                                
ул. "Шейново" 4А, гр. София
За резервации: Карлос Портен, 02 944 65 77
https://www.facebook.com/pages/Butchers-Restaurant/

Работно време:  

понеделник – събота
обяд: 12.00 - 15.00 ч
вечеря: 18.00 - 23.00 ч

ОБЯД ВЕЧЕРЯ
   
МЕНЮ, цена: 9 лв МЕНЮ, цена: 35 лв
Цената включва консумация по 125 мл червено вино, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
   
ЧИЧАРОН
сандвич със свинска флейка, приготвен по традиционна перуанска рецепта (500 гр)
 
СЕВИЧЕ
риба, маринована в лайм и джинджифил, поднесена с гарнитура от сладки картофи, царевица, лук
  ~~~
  АДОБО
свински бут, маринован във вино, анасон и други екзотични подправки, сервиран с печена тиква
предлага се от понеделник до сряда

ТАКУ-ТАКУ АЛ ПУЛПО
морски деликатеси фламбе, в доматен сос, поднесени върху традиционно таку-таку (смес от ориз и червен фасул)
предлага се от четвъртък до събота
  ~~~
  КЕСО ЕЛАДО*
млечен десерт с кокос и карамфил
   
   
                                                                            * Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »