С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Места

Културният бар, който направи Варна още по-любима

Култура Speakeasy Bar
07 Май 2019, 11:58
Share Tweet Pin it Share

Приятно изненадани сме да открием, че с времето имаме все повече причини да се отбиваме край морето и то не само през летните месеци.

Днес ще ви разкрием малко повече за едни от участниците в първото по рода си бар-шоу "Бар на годината, Бакхус" - това е Култура Speakeasy Bar. Запленени от уменията и нестандартния подход на неговите създадели, хвърлихме един поглед към тяхното местенце, елегантно скрито из солените улици на град Варна.

Култура Speakeasy bar успя да ни пренесе във времето на Сухия режим, благодарение на умелото съчетание от здравословна мистерия и уютната атмосфера, пропита с джаз, фънк и качествените напитки, създадени с уважение към миналото и творчески поглед към бъдещето.

Коктейлницата се утвърждава все по-убедително сред местни и гости като предпочитаното място за срещи и нови културни навици в морската столица.

Забавлението и удоволствието от работата, ярката креативност и страхотните класически и авторски коктейли създават една нова локация във Варна, където може да почувстваш онова особено лежерно настроение и стилно спокойствие, характерно за културните морски хора, които умеят да се наслаждават в пълнота и оценяват моментите на споделеност и почивка с правилните хора.

С техния премерено наперен и отличаващ се начин, момчетата от Култура Speakeasy bar възраждат модата на пиене на коктейли и на интелигентните забавления, напомняйки, че барманът е призната и светла фигура с професия, граничеща с изкуство, а жените и мъжете отново могат да бъдат истински дами и джентълмени, независимо от действителността навън.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  бар, Варна, коктейл, култура

Реклама »