С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Винарска изба "Златен Рожен" със Златен и Сребърен медал от Световния винен конкурс "Мондиал де Брюксел"

Винарска изба Златен Рожен
23 Май 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share

Винарска изба "Златен Рожен" спечели два медала в категорията "Червени вина" на 26 издание на световния конкурс за вина "Мондиал де Брюксел" в Айгле, Швейцария в началото на месец май 2019 г.

Червеното вино "Сикаджи" 2017 на винарска изба "Златен Рожен" получи Златен медал на престижния конкурс, а "Каберне Фран" 2017 на същата изба беше отличено със Сребърен медал. И двете вина са отлежали 12 месеца в дъбови бъчви и са от отлични реколти.

  • Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук

    Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук

    снимка: Винарска изба Златен РоженВинарска изба "Златен Рожен" спечели преди две години на същия конкурс Сребърен медал за своето червено вино "Мелнишки купаж", което стана едно от най-продаваните от колекцията червени вина на избата.

"Мондиал де Брюксел" е най-престижният независим винен конкурс в света, единствен пътуващ в Европа и единственият, който събира на едно място представители на целия световен винен елит, сомелиери, членове на винаро-лозарски асоциации, търговци от специализирани магазини и големи вериги от цял свят.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »