С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: Шоколад в кръвта с MILLESIME Pop-Up Space

Съдържание от Millesime
09 Декември 2022, 20:25
Share Tweet Pin it Share

Този текст е част от зимния брой на списание "Баккус", което може да поръчате на bacchus.bg след 22.12.2022 с доставка до избран от вас адрес или да го откриете в търговската мрежа заедно с Капитал, а след време и в Elephant Bookstore, Wonderland Desserts & Cocktails, Chilli Hills Farm, Grape Central, La Cave du Moulin, SeeWines, Zoya, Фантастико, бензиностанции ЕКО и ЛУКОЙЛ и др.

MILLESIME Pop-Up Space е шоколадов оазис за всеки ценител, както и за тези, които търсят уютно място за частни или фирмени събития в центъра на София. Адресът* не е случаен: на него близо десет години се помещава единственият в България специализиран бутик за висок клас шоколад - Pure Chocolate & Wellness, събиращ не само любителите на "храната на боговете", но и широк кръг съмишленици около идеята за здравословния, осмислен и качествен живот.
Белгийските традиции и
качество на българска земя
MILLESIME България е ексклузивният представител на едноименния престижен белгийски био bean-to-bar шоколадов бранд с множество световни награди. Асортиментът на марката се състои от богата палитра какаови сортове от най-известните плантации в десетки държави, находчиви вкусови съчетания с подправки, плодове, ядки и алкохоли, целият спектър интензитет на какаото - от бял, през млечен и тъмен, до 100-процентов чист шоколад, всички те с упоменати тероар и година на реколтата. Освен няколко десетки бутикови шоколади с пъстър дизайн на опаковките MILLESIME предлага и пищна колекция идеални за подарък елегантни кутии пралини, трюфели, карета и захаросани плодове. Почитателите на високата кулинария могат да избират и от серия примамливи течни шоколади натюр и с добавки, които може да се използват в рецепти, специално разработени за бранда, а те могат да се открият на millesime.bg.
Домът е там, където е гурмето
В MILLESIME Pop-Up Space екипът се е постарал да създаде задушевно пространство, където всеки посетител да се почувства като у дома си, а пък предприемчивите хора - да усетят, че се намират на стартова площадка за успешни партньорства с други бизнеси от разнообразни сфери. Макар и само трима, хората, които осъществяват идеята MILLESIME, са отдадени на нея с цяло сърце. За тях популяризирането на качествения шоколад и създаването на общност от негови почитатели е мисия, призвание и страст, а не рутинна задача от работния ден. Сбъдната мечта е и появата на това специално място на картата на столицата като премиум бутик, локация за събития и пространство за сътрудничество. В MILLESIME Pop-up Space можете да се включите в редовни шоколадови дегустации, да участвате в съчетания с вино, бира и други напитки и храни, да посетите био базари не само на хранителни продукти, но и на изкуство, предмети за бита и сувенири, очакват ви срещи с хора, споделящи близки идеи и виждания за живота, храненето, културата, себеизразяването.

За много години
В навечерието на коледните празници искаме да подарим най-доброто на близките си. Освен разнообразен асортимент с високо качество и забележителен стил, екипът на MILLESIME предлага и незабравими изживявания, които да споделите с любимите си хора. В MILLESIME Pop-Up Space предстоят и изненади, които ще направят новата 2023 година по-сладка и вълнуваща.

MILLESIME Pop-up Space е на ул. "Княз Борис I" 72

Share Tweet Pin it Share

Реклама »