За едва втори път в близо 24-годишната си история списание Бакхус ще излезе с целия тираж на Капитал.
На 22 декември търсете празнично-зимното ни издание, опаковано с коледния капиталски брой (или го поръчайте ТУК). Това е важна стъпка към това да достигнем най-много хора с отношение към гурме културата в България и да направим пътя им към "Бакхус" възможно най-лесен. Броят е за са всички, които вярват, че ние сме това, което ядем, пием и четем.  
 
 На 22 декември търсете празнично-зимното ни издание, опаковано с коледния капиталски брой (или го поръчайте ТУК). Това е важна стъпка към това да достигнем най-много хора с отношение към гурме културата в България и да направим пътя им към "Бакхус" възможно най-лесен. Броят е за са всички, които вярват, че ние сме това, което ядем, пием и четем.
| Отвъд отъпканите пътеки | 
Зимният ни брой е посветен на гастрономическите еднорози - онези изключения, които задават тенденции... при това, играейки "на въпреки". Далеч от тълпите и глезотиите, но пък готови да пишат история.
 В броя четете:
 • #БакхусПосланик - кои са първите 10 личности в този нов проект и какво да очаквате от тях
 • Из менютата на хижите на Витоша
 • ШкемБе, шкемНе - къде?
 • Бизнес на свеж въздух: трюфели и джин
 • На гости на: Via Antica
  • Skye is the limit: пъб, уиски и природа на шотландския остров
 • Мигранти с таланти: кухнята на Йемен
 • Великолепната седморка: заради тези ресторанти си струва да слезете от главния път
 • Защо малкият Санлýкар де Барамеда стана гастро столица на Испания
 • Из избите на Североизточна България
 • Вместо обзор... кои са новите места на 2022 г., за които си струва да знаете?
 Michelin хроники:
 • Една вечер в най-добрия ресторант в света, Noma
 • Балканско намигване в Trigo с двамата български готвачи Владислав Пенов и Антон Васев
 И още: рецепти за коктейли и трапеза, идеи за подаръци, из долапите на селската кухня и др.
 Може да поръчате броя онлайн като pdf или с доставка до удобен адрес.
 Важното е да не го пропуснете... защото както ще разберете още от уводното каре, важно е да си на точното място в точното време.
  
						 
						 
			
         
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна Сексът & ГЛАДът
Сексът & ГЛАДът 
							 .
.  .
.