С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

MasterChef – кулинария и характери, поднесени с нов вкус

Съдържание от бТВ
28 Август 2023, 10:28
Share Tweet Pin it Share

Тази есен кулинарният свят в България отново ще бъде предизвикан. На 8 септември феноменът MasterChef ще се качи за осми път на телевизионния екран, за да плени с "нов вкус" зрителите на bTV и фенове на риалитито. Той ще им бъде поднесен от авторитетното жури, а в състава му влизат шеф Илиан Кустев, шеф Александър Таралежков и ресторантьорът Явор Сарафов. Те са подготвили невероятни предизвикателства за хоби готвачите и очакват да бъдат изненадани с добри технически умения, изобретателни решения, отдаденост и страст към храната, които могат да променят живота на всеки един участник завинаги.

В борбата да спечелят голямата награда от 100 000 лева

любители готвачи ще влязат в оспорвана битка, а от тях ще останат онези, които ще трябва да докажат своя талант, характер, техника и въображение. Те ще преминат през тежки и инфарктни изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България. По пътя от домашната до професионалната кухня участниците в MasterChef България ще имат възможността да се учат от най-добрите готвачи в лицето на авторитетното жури, за да заслужат признание, уважение и да запишат името си в най-грандиозното кулинарно състезание.



MasterChef 2023 ще бъде изцяло обновен, за да събуди отново апетита на зрителите за по-вкусен живот, добра храна и време за малките неща, които ни правят щастливи. В допълнение на телевизионните епизоди екипът е подготвил дигитални издания - "За ненаситните" с допълнителни ексклузивни кадри и рецепти.
Форматът е едно от мащабните заглавия от портфолиото на bTV Media Group, което се сертифицира по стандартите на albert, следвайки принципите за устойчивост и зелени практики (т.нар. green filming). Те обхващат всички елементи и етапи на телевизионната продукция - от строеж на декор, стайлинг, кетъринг, почистване и менажиране на отпадъци до съдържание и постпродукция, с които вярваме, че ще насърчим устойчивото поведение.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    deymus
    08, 38, 31 Август 2023, 08:38

    Явно ще бъде в стил - доброто, лошото и модерното ченге.

    !

Реклама »