С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Bar Park

София
ул. "Шипка" 26
0888 086 612
Share Tweet Pin it Share Коментари
Юни 2009г.
Bar Park със златното си местоположение и приятен дизайн даде много обещания при откриването си през лятото на 2009 г. За съжаление заведението твърде бързо си смени собствеността, появиха се плазмени телевизори, дежурния моден канал, и храната така и не започна да се отличава с особено качество.
Все пак барът типа bar&diner продължава да привлича погледите със сполучливия си вид , чийто автор е Евелина Куртева. Мисъл личи не само в мебелите, осветителните тела, или съчетаването на цветове, а в разпределението на пространството: оставено е място за различни по големина компании. Барът отваря в осем сутринта и предлага няколко варианта за закуска. Да изпиете чаша вино или дълъг коктейл по здрач на външния бар, гледайки към Докторската градинка, е едно от не чак толкова многобройните удоволствия на София. Менюто включва салати, сандвичи и аламинути (под "печеното телешко" в закуската не разбирайте погрешно, че ще ви сервират ростбийф!), но мястото си е бар, и не дава да се забрави, че пиенето тук е преди яденето. Винена листа е без претенции, и все пак има вина от Стария и Новия свят и български.
август 2009
Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »