С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Фокача

София
бул. „Черни връх“ 26
02 865 7183
Share Tweet Pin it Share Коментари
Октомври 2009г.
Бистро "Фокача" е на два етажа, има и тераса, и е с експериментална концепция, която предстои да видим дали ще проработи. Първият етаж е на самообслужване, за бързо хранене, зад щандовете се предлагат шницели, пасти, сандвичи, руло Стефани и чудесно изглеждащи десерти. Вторият етаж вече е "същинското" бистро. Само че на първия етаж попаднах на хора с пълни чинии, които разиграваха казуси: могат ли да останат долу и да пушат, или може ли да се качат горе и да не поръчват.
На втория етаж вече има доста богато меню - все пак не дотолкова, че да обърка, в което наред с италианските брускети, панти и антипасти, има и "агнешки специалитети", първото предложение от които са кебапчета, второто - кюфтета, и обичайните риби. От ресторанта се излиза на приятна тераса, която действа успокояващо, особено на фона на непрестанните ремонти в района.
юни 2009
Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »