С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Панорама

София
бул. "Дж. Баучър" 100, Кемпински Хотел Зографски
02/ 868 60 96, 02/ 969 24 40
Share Tweet Pin it Share Коментари
Април 2011г.
Разположен на последния етаж на хотел "Кемпински-Зографски", този ресторант напълно съответства на местоположението си - класически, солиден - и откъм обстановка, и откъм цени, и предлагащ панорамна гледка към София. Менюто е обширно, без особени иновации, с лек средиземноморски уклон и с изникващи тук-таме типични български ястия - вероятно с оглед на чуждестранните гости на хотела. Порциите са прилични, и на грамаж, и на вкус.

Част от менюто може да бъде видяно, преди да бъде поръчано - на колички са изложени както предястията от морски дарове, така и десертите за деня. Подобен е подходът и за алкохолните напитки, включително вината - винена листа няма, и ясно посочени цени, съответно, също. Изборът от вина обаче е голям, като само тези на чаша са над 30. Обслужването е много професионално.

март 2011 г.


Качество на храната: много добро

Меню: класическо

Винена листа: изборът е голям, но листа като такава няма

Обслужване: професионално

Интериор: класически и тежък

Достъпност
: пред хотела има паркинг; ресторантът работи след 19ч

Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »