С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Brasserie Deja vu

София
ул. „Аксаков” 15А
02/441 05 53; 0887 101 141
dejavu-bg.net
Share Tweet Pin it Share Коментари
Юни 2011г.
Това бистро с хубаво местоположение и ежедневно обновявана табелка с дневни предложения отпред привлече най-напред обедната публика. Между другото, за нейно удобство на сайта му има опция за получаване на обедното меню по мейл.


Иначе заведението е на два етажа, като на горния има отделено със стъклена преграда помещение за непушачи, както и приятното допълнение от тераса на втория етаж. Интериорът вътре е ненатрапчив.


Което не може да се каже за менюто – то представлява удивителна смес от българска, средиземноморска и дори източна кухня. Така човек може да започне обяда или вечерята си с близкоизточната салата табуле (нелоша, но с едвам доловимо присъствие на булгур), да продължи с индийско пиле с ориз със стафиди (и двете много вкусни) и да завърши с италиански десерт като дзупа, да кажем. На пръв поглед прекомерното разнообразие на менюто обърква, но пък от друга страна, предоставя възможност за всякакви експерименти (стига да са добре приготвени).


Винената листа е стегната и с уклон към ниския и среден клас вина, от България, Стар и Нов свят.

април 2011 г.
Качество на храната: добро

Меню: разнообразно

Винена листа: стегната

Обслужване: непринудено, бързо

Интериор: ненатрапчив

Достъпност: паркиране в близките уличкиShare Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »