С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторанти

Este

София
София, ул. Николай Хайтов 3А
0884 700 269
Share Tweet Pin it Share Коментари
Октомври 2013г.
Тежкият и респектиращ интериор, нерядко срещан в стилистиката на ресторантите от най-висок клас, е първото нещо, което прави впечатление в Есте. Но за кратко, защото след това вниманието е изцяло запелнено от храната, изпълнена от екипа начело с Димитър Дамянов. Неговият опит и талант и екипът му от изключителни професионалисти създават ястия-образци - често класически, но в нови, нестандартни комбинации и форми. Качественото вино и перфектното обслужване допълват концепцията на този ресторант за ценители.

 

 

Храна и напитки: 5 от 5

 

Обслужване: 4 от 5

 

Интериор: 3 от 5

 

Локация и достъпност: 4 от 5
Ценова категория: над 150 лв.

 

Общ рейтинг: 4 от 5

 
„Есте“ е място с тежка класа в интериора и изключителна елегантност в кулинарията. Грижата за менюто е поверена на Димитър Дамянов, който има опит в заведения като копенхагенския Noma, испанския Arzak,  The Fat Duck на Хестън Блументал, Savoy Grill Restaurant на Гордън Рамзи и др. Внимателно облужване и подходяща винена листа правят ресторантът подходящ за бизнес вечери, срещи или за изключителни поводи.

Share Tweet Pin it Share Коментари

Реклама »