С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторант на годината

Церемония за връчване на наградите "Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal" 2008

Бакхус
12 Декември 2008, 13:58
Share Tweet Pin it Share


Кога:
на 4 февруари 2009 г.
от 20:00 ч.
 
Къде:
зала Rainbow Plaza
гр. София, ул. "Атанас Дуков" № 29
 
Какво:
Гала вечеря с церемония по връчването на наградите в конкурса "Ресторант на годината Бакхус – Chivas Regal" 2008
 
 
МЕНЮ
 
Мариян Бориславов
шеф-готвач на ресторант Rainbow Plaza
 
Рукола и кълнове с хайвер от пъпеш, с прошуто и ленти Пармиджано
 
Montana Sauvignon Blanc Reserve 2007, Марлбъро, Нова Зеландия

Петър Михалчев
суши и сашими мейкър
 
Суши; Омлет със змиорка и морска тиква;
Салата с морско зеле; Суши сандвич
 
Perrier Jouet Grand Brut, Шампан, Франция
 
Ивелина Иванова
шеф-готвач на сп. "Меню"
 
Трио от сьомга със скариди, аспержи и пяна от нар
 
Graffigna Centenario Malbec Reserva 2006, Мендоса, Аржентина
 
Велин Великов
шеф-готвач на ресторант "Мусала палас"
 
Мариновани с мед и канела патешки гърди, крем от печен чесън, тортички от пащърнак, сос с анасон и еспума от черен трюфел
 
Terrunyo Carmenere 2005, Чили, 93 т. от Робърт Паркър
 
Димо Димов
шеф-готвач на Cult Gourmet Catering
 
Филе от елен с чипс от салвия и пяна от бял трюфел с гъши дроб, корнет от печена целина и мус от кестени
 
Jacob’s Creek, Shiraz-Cabernet Johann 2001, Австралия,
92 т. Wine Spectator
 
Андре Токев
шеф-готвач в ресторант "Къщата с часовника"
 
Сладолед от омар, гарниран с вариация от цитрусови плодове и ананас
Chivas Regal 12 y.o.
 
Цена на един куверт – 160 лв
 
Цената на куверта включва дегустационното меню, по 125 мл от всеки вид вино и 50 мл уиски. 
 

За подробностите се обадете на тел. 02/ 93 76 456

  Ceremony to present the awards in the annual competition

Restaurant of the Year – Bacchus – Chivas Regal 2008


 

It is a real pleasure for us to invite you to our gala dinner at the official ceremony to present the awards in the annual competition Restaurant of the Year – Bacchus – Chivas Regal 2008.


 

We shall welcome you on February 4 2009, starting 8pm, at the Rainbow Plaza Hall, 29 Atanas Doukov St, Sofia, where the names of the winners of the annual competition will be unveiled. You will also be invited to indulge yourselves in the delights of the culinary specialties to be prepared on-site by six of the finest Bulgarian chefs.


 

The menu for the evening consists of:

Аrugula salad with melon caviar, prosciutto and Parmesan strips

Montana Sauvignon Blanc Reserve 2007, Marlborough New Zealand

By Marian Borislavov, chef of Rainbow Plaza


 

Sushi: Omelette of eel and kampyo, Wakame salad, Sushi sandwiches

Perrier Jouet Grand Brut, Champagne, France

By Petar Mihailov, sushi maker


 

Trio of salmon, shrimps and asparagus with pomegranate foam

Graffigna Centenario Malbec Reserve 2006,

Mendoza Argentina.

By Ivelina Ivanova, chef of Menu magazine


 

Duck breasts marinated with honey and cinnamon, cream of baked garlic, parsnip cakes, aniseed sauce and black truffles espuma

Terrunyo Carmenere 2005, Chile, '93 from Robert Parker

By Velin Velikov, chef at the Musala Palace


 

Venison filet with sage chips and white truffle foam with foie gras,

cornet of roasted celeriac and chestnut mousse

Jacob's Creek, Shiraz-Cabernet Johann 2001,

Australia, '92, 12 years vintage.

By Dimo Dimov, chef of Cult Gourmet Catering


 

Lobster ice cream, garnished with citrus fruits and pineapple variation,

Chivas Regal, 12 years vintage

By Andre Tokev, chef at The House with the Clock


Couvert price is 160 leva.

The price will include the aforementioned menus plus 125ml of every wine and 50ml whisky.

For further information: tel: + 359 2/ 9376 456


 

Share Tweet Pin it Share

Най-четени статии // за Септември

Реклама »