С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторант на Годината 2011

Номинации

Бакхус
03 Май 2011, 00:03
Share Tweet Pin it Share

За голямата награда в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" - Acqua Panna & S. Pellegrino" 2011 ще продължат да се борят:

Акант Руж, Мусала Палас, Chef's и SASA.


Номинираните ресторанти през 2011 г. в останалите категории са:

за "Авторска кухня": Андрей Стоилов, Велин Великов, Кирил Спасов;

за "Отлична селекция на напитките": Asado, Ego, Енотека UNO;

за "Дебют": Le Saint Amour, Red Canape, Yonko's Family Restaurant;

за "Най-добро вкусно място": Bodega (София), L'Etranger, Pastorant.


Победителите във всяка категория, както и носителите на приза "Ресторант на читателите" 2011, ще станат известни по време на официалната церемония по връчване на наградите в конкурса "Ресторант на годината "Бакхус" – Acqua Panna & S. Pellegrino" 2011, която ще се състои на 9 юни 2011 г. в парка на Военна академия "Г. С. Раковски", град София.

Ресторант на годината "Бакхус " - Aqua Panna & S. Pellegrino" е сред целогодишните инициативи на екипа на списание "Бакхус" за утвърждаване на гурме културата в България.

Списание "Бакхус" е най-авторитетната българска медиа в областта на виното, ресторантьорството и висшата кулинария. Издава се от "Икономедиа" АД. Предлага уникално българско съдържание, представя качествени напитки, храни и гурме пътувания.

Acqua Panna & S. Pellegrino са тясно свързани със света на виното и висшата кулинария. Те са официални води на ASI (Международната асоциация на сомелиерите). Профилът на двете води е изключително подходящ за дегустации на вино и на отбрани ястия. Подходящото съчетаване на различните видове вина и изискана кухня с двете води разкрива по-добре вкуса на виното и на храната, като увеличава удоволствието от консумацията им.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »