С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

L'instant

сп.Бакхус
30 Септември 2014, 12:17
Share Tweet Pin it Share

гр. София, Асен Златаров 24

Телефон за резервации: +359 2 8 430364;
http://linstant.bg/


 

Обяд и Вечеря

Меню, цена 40 лв.


Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

 
Предястие: Тартар от еленско със картофи гато.

Venison tartare served with potato gateau



Основно: Миди сен жак, пюре от тиква, манатарки и лимоново олио

St Jacques, butter squash puree, ceps and lemon oil



Десерт: Бавароа с круши и кестени

Pear and chestnut bavarois


 

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

 

Share Tweet Pin it Share

Реклама »