С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Кристъл Палас

сп. Бакхус
21 Ноември 2014, 14:47
Share Tweet Pin it Share

 

Хотел Кристъл Палас

гр. София, ул. Шипка №14

за резервации: 0885 581 758 / 02 9 489 499

http://www.crystalpalace-sofia.com

работно време: пон-нед, 07:00 – 24:00

 

Вечеря

 

Меню, цена 42 лв.

 

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - КАСА СИЛВА Совиньон блан и КАСА СИЛВА Карменер, предоставено от Профтрейд, 50 мл аперитив (узо Матарели)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
 

Салата: Земна ябълка с кленов сироп, ядки и чипс от бекон



Предястие: Терин от заек с горски гъби и мащерка



Основно: Руло от патица с рачел от тиква и крем от кестени



Десерт: Мус от сусам в тарталета с бял шоколад



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »