Ресторант Gourmet Club Classic
Винена вечеря с топ вина от ЮАР
14 май (сряда) 2008 г.  20.00 часа
ресторант gourmet club classic, София,
95 лв. за един куверт
купи онлайн оттук
Телефони за резервации в ресторанта: 02/980 74 77; 088979 202
| МЕНЮ Шеф-готвач Димо Димов Карпачо от марлин с дресинг от джиндър и сушен хайвер от червен тон Nico van der Merwe White – Sauvignon Blanc and Semillon, 2006 - Свежа пролетна салата Скариди с ванилова пяна в салата от манго, папая и листа радикио Neethlingshof Sauvignon Blanc Special release, 2007 - Суфле от гъши дроб с ароматен бриош и чътни от зелени смокини Asara Rose – Shiraz and Gamay Noir, 2006 - Агнешки котлети с пюре от маниока и сладки картофи чипс от патладжан и печен сос Tukulu Pinotage 2005 - Малиново сорбе - Телешки лангет с рагу от охлюви в бургундски стил Vergelegen Red – Cabernet Sauvignon, Merlot and Cabernet Franc, 2002 - Шоколадово моайо с крем от кестени и ледена шоколадова пяна с кокосово мляко McGregor Red Muscadel 2007  | 
        
						
						
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
							
.