С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Инвестбанк пуска карта, предназначена за туризъм

Бакхус
20 Май 2009, 12:56
Share Tweet Pin it Share

 Инвестбанк АД разработи специален продукт– кредитната карта Mastercard Travel Card, предназначена както да подпомогне българските хотелиери, така и да осигури кредит за качествена почивка в българските курорти.

Това, което прави картата единствена по рода си в България е, че за първи път притежателите йполучават 15% отстъпка при плащания и резервации в първокласни български хотели. Над 30 от тях вече участват в проекта. Освен това е осигурена и възможността български хотели да попаднат за първи път в списъка на промоционалните оферти на МаsterCard.

Картата притежава всички параметри на стандартна кредитна карта и предоставя възможности за оферти при резервации в хотели, предоставени от Grand Hotel Еurope, Grecotel, Preferred Hotel Group, Radisson Edwardian Hotels, Swissotel Hotels и други, резервации и плащане на рент-а-кар с отстъпки, предоставени от Hertz Europe, извършване на плащания през Интернет и резервации на самолетни билети, или револвираща кредитна линия в рамките на 24 месеца.

Актуален списък на партньорите, както и пълна информация за кампанията ще бъдат достъпни по всяко време на www.bgtravelcard.com.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »