С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Напитки

сп. Бакхус
04 Юни 2012, 16:06
Share Tweet Pin it Share

 Цената на куверт за Седмица на ресторантите на Бакхус включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив, 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino


ВИНЕНИЯТ ЛИСТ към менютата на ресторантите е изготвен и предоставен от DiVes Estate и Black Sea Gold Pomorie

Muscat 2011 Dives Estate
Сорт: 100% Мускат Отонел
Лозя: Собствени лозя, разположени по югоизточните склонове на неголемите възвишения между градовете Поморие и Ахелой
Алкохолно съдържание: 12,0 об.%
Описание: Цветът е сламен със светлозеленикави нюанси. Интензивен мускатов аромат, при който цветистата част се допълва от зрели бели плодове. Вкусът е хармоничен и свеж.

Rose 2011Dives Estate

Сорт: 100% Каберне Совиньон.
Лозя: Собствени лозя, разположени по югоизточните склонове на неголемите възвишения между градовете Поморие и Ахелой.
Алкохолно съдържание: 12,4 об.%.
Описание: Приготвено от ръчно брано грозде от собствени лозя и преработено чрез директно пресоване. Приятен плодов аромат, с тонове на бяла череша и ванилия. Нежните ароматични възприятия отлично се допълват от плътния, свеж и добре структуриран вкус.

Шардоне Златен Ритъм 2010

Сорт: 100 % Шардоне
Лозя: Собствени лозя в района на селата Зорница и Разбойна, песъкливи канелено- горски почви в района на Южното Черноморие.
Алкохолно съдържание: 13,5 %
Описание: Ръчно събиране на гроздето и внимателен подбор на гроздовете; контролирана ферментация, последвана от отлежаване на виното в американски дъбови бъчви.Прелъстителни аромати на ябълка, манго и бял шоколад изпъкват на фона на минерална чистота, която гроздето може да придобие само в района на Поморие. Интензивно, зряло и комплексно, Шардоне Гран При глези с ванилия, получена от ферментация в калифорнийски дъбови бъчви, и характерните само за него нотки на препечена филийка хляб, които придават блясък на безкрайния ароматен финал.

Гостите на Седмицата посветена на търсенето на автентичния вкус ще имат възможност да опитат:  

КОНЯК Hennessy Fine de Cognac  

УЗО Adolo   

СРЪБСКА ПЛОДОВА РАКИЯ

Share Tweet Pin it Share

Реклама »