С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Гурме

Пътеводител на гастрономическия стопаджия

Бакхус
07 Август 2015, 12:30
Share Tweet Pin it Share

Човекът е човек, когато е на път, но човекът е нечовек, когато знае добрите барове и ресторанти навсякъде. Понеже сме в сезона на теферича, безгрижието и удоволствията, решихме да чуем вашите препоръки за места, които са особено актуални през лятото - крайпътни заведения, заведения с хубава градина или страхотни  коктейли. С ваша помощ бихме могли да съберем материал за независим пътеводител на гастрономическия стопаджия за цялата страна, а да не предъвкваме само познатите локации в София и големите градове.
 
Участието е много лесно - публикувате на фейсбук страницата на Бакхус името на мястото, което номинирате, като уточнявате коя е категорията и добявате адрес, две думи за менюто/достойнствата на заведението, снимка или видео. Можете да номинирате и като коментар под тази статия.
 
Класацията, съвсем демократично, ще бъде подредена от броя номинации и гласовете (likes) на последователите на Бакхус на сайта и във фейсбук.
 
Заведенията, които аудиторията посочи като най-добри в съответната категория, ще получат нещо специално от Икономедиа. Тези от вас, които са качили препоръка (номинация) в нашия Фейсбук, автоматично участват в томболата за три награди - бутилка първокласен коняк - Hennessy Fine de Cognac, бутилка първокласно шампанско - Moet Ice Imperial, вечеря за двама от поредицата "12 вечери на любителити готвачи" и едногодишен абонамент за Бакхус за всички. 

Пълните правила можете да прочетете ТУК







Share Tweet Pin it Share

Реклама »