С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Кулинарно приключение в Lion & Rose

Съдържание от Hyatt Regency Pravets Resort
21 Март 2024, 14:30
Share Tweet Pin it Share

Ресторант, в който ще откриете симбиоза между любовта към ловните традиции и дивеч, приготвен така, че да погъделичка и най-изисканите вкусове. Място, където готвенето и храненето се обединяват в едно, със сезонни продукти от местни производители. Казано накратко - от фермата директно на трапезата, за да е прясно и вкусно.

Ако още не сте се досетили кое е това място, отговорът е - ресторант Lion & Rose в сърцето на изискания Hyatt Regency Pravets Resort.

Tам всеки ще открие не само изкусно приготвена храна, но и елегантна атмосфера, която оживява със своя отличителен стил. Впечатляващият дизайн и изисканата обстановка, стилното обзавеждане, приятните и меки цветове, съчетани с внимателно подбрани детайли, създават уютна обстановка, идеална за релакс и наслада от храната.



Менюто на ресторанта предлага богато разнообразие от ястия, вдъхновени от световната кухня - от изискани предястия до изобилие от апетитни основни ястия и десерти. Всичко това превръща всяка хапка в истинско удоволствие за небцето. Lion & Rose e място, където вежливо и с отворени обятия ще ви посрещнат и настанят, удовлетворявайки всяко ваше кулинарно желание.



Отворената кухня носи изкуството на готвача на масата и запалва сетивата и любопитството на гостите с изключителни ястия и аромати, които се приготвят пред тях. Главният готвач Василий Бочанов пренася опита си и вкусовете от различни краища на света директно на масата на Lion & Rose. Със своя разнообразен опит и вдъхновяващ творчески подход той създава хармония от вкусове, с които издига кулинарното изкуство до нови висоти и оставя в сърцето и паметта на всеки гост желание за завръщане отново.



Тръпката от кулинарното приключение в Lion & Rose хармонично се допълва от живописната гледка към езерото, за да се потопите в спокойствието и красотата на природата, докато се наслаждавате на всяко ястие. Всичко това ви очаква само на половин час от София, където може да се възползвате и от други ексклузивни предложения на Hyatt Regency Pravets Resort.



Ресторант Lion&Rose
Адрес: Правец, "Езерото" 8, хотел Hyatt Regency Pravets Resort
Работно време:
Сряда, четвъртък, петък - от 18:00 до 22:00 ч.
Събота: Обяд от 13:00 до 16:00 ч. и вечеря от 18:00 до 22:00 ч.
Неделя: от 13:00 до 17:00 ч.
За резервации:
T: +359 882 652 402 / +359 889 522 054
E: [email protected]

Share Tweet Pin it Share

Реклама »