С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събития

  • Празнуваме новата реколта с БЕЛИ ВЕЧЕРИ

    сп. Бакхус
    27 Май 2010, 17:04

    Списание "Бакхус" организира в два дни посрещане на новата реколта бели вина. Бихме искали да съобщим на всички гости на събитието, че няма промяна в мястото за провеждане на събитието и то ще се състои и днес 17 юни. Уъркшопите ще бъдат в обявения по програма час на територията на заведение-градина Vog, което се намира в Градината зад Националната библиотека "Св.Кирил и Методий". Тъй като в следобедните часове се очакват отново превалявания, молим гостите да изчакат да премине, ако има силен дъжд и да заповядат след него, когато ще започне представянето на избите и музиката на живо в приятно разхладената атмосфера на Градината. Благодарим ви за ентусиазма и разбирането, и ви се извиняваме, ако сме ви създали неудобство, но времето се оказа нестабилно и непредвидимо в най-кратки срокове.

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината

    Бакхус
    09 Юли 2008, 08:57

    Share Tweet Pin it Share
  • Българско вино на годината

    Бакхус
    08 Юли 2008, 18:32

    Списание "Бакхус" постави началото на новия си проект - "Българско вино на годината". Състезанието има за цел да определи най-доброто българско вино за съответната година според списанието.

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »