Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Събитието ще се проведе от 8 до 14 октомври 2012 в градовете София, Варна, Велико Търново, Бургас където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта, съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе от 18 до 24 юни 2012 в градовете София, Варна, Поморие, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе от 19 до 25 март 2012 в градовете София и Велико Търново, където ценителите на автентичните вкусове имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изкусителни напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе на 14 декември и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Събитието ще се проведе от 21 до 27 ноември 2011 в градовете София, Пловдив, Варна и Балчик, където ценителите на добрите храна и вина имат възможност да опитат авторски менюта съчетани с изискани напитки на специална промоционална цена.
Събитието ще се проведе на 2 ноември и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Събитието ще се проведе на 28 юни и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Събитието ще се проведе на 19 май и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Събитието ще се проведе на 26 април и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Заявилите участие до 13 март 2011 г. получават 15 % отстъпка за ранно записване.
Списание БАКХУС стартира поредица от тематични дегустационни вечери "Съчетаване на вино с храна", които ще се провеждат всеки трети четвъртък от месеца с водещ Вили Гълъбова, енолог и с участието на различен гост-готвач всеки път.
Курсът ще се проведе от 7 март до 11 април 2011 г., в зала Comodo, ул. "Иван Вазов" 16, София.
Списание "Бакхус" организира посрещане на новата реколта червени вина. Заповядайте на 18 ноември 2010, от 18:00 до 21:00 ч., да посрещнем заедно излизането на новата реколта червени вина. Мястото е ресторант Bunuel, ул. "Иван Шишман"12, гр. София.
На 5 октомври 2010 започва курс по дегустация и култура на виното, организиран от списание "Бакхус".