С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бар Stolichno

Stolichno
15 Август 2017, 17:03
Share Tweet Pin it Share
  Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение нанепознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/3 снимки в галерията Не романтизираме отминалите десетилетия. Не мислим за нещата, както са били
"едно време." Не търсим комфорта на миналото, а и не примигваме на парцали при мисълта за бирата от едно време.
Вместо това се взираме смело напред. Позволяваме си да не ходим по отъпкания път на другите и мечтаем за бирата като нещо повече от лятна и утоляваща жаждата напитка; за повече от пивка златиста течност, която e първи приятел с порция цаца и картофки.
Затова нашата история е в бъдещето, изпълнено с гъделичкащото нетърпение на
непознатото и неочакваното. На предизвикателните възможности. На бирата като култура. Затова ти казваме наздраве за много неразказани бири.

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.