С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бар: By The Way

Бакхус
18 Август 2017, 15:43
Share Tweet Pin it Share
  By The Way е първият класически коктейл бар в София, създаден през 2001 във време, в което Мохито и Кайпириня бяха все още екзотични чуждици.През 2003 отваря и морският филиал в с. Лозенец. Качеството на класическите коктейли неизменно е същото, както когато си ги пил още тогава...За новостите в областта се грижим старателно и не изпускаме европейските и световни тенденции в коктейлната култура.Съставките на коктейлите ни са от висококачествени продукти, приготвени от нас по последни готварски технологии, без никакви консерванти и оцветители.Всички нови коктейли в менюто са творение на нашите бартендери, някои от които са представиха отлично в състезанието WorldClass!Освен кокетйлите, предлагаме и късо "фингърфууд" меню, подходящо за баровата обстановка и напитките...и определено не е за изпускане!Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.
1/5 снимки в галерията By The Way е първият класически коктейл бар в София, създаден през 2001 във време, в което Мохито и Кайпириня бяха все още екзотични чуждици.
През 2003 отваря и морският филиал в с. Лозенец. Качеството на класическите коктейли неизменно е същото, както когато си ги пил още тогава...
За новостите в областта се грижим старателно и не изпускаме европейските и световни тенденции в коктейлната култура.
Съставките на коктейлите ни са от висококачествени продукти, приготвени от нас по последни готварски технологии, без никакви консерванти и оцветители.
Всички нови коктейли в менюто са творение на нашите бартендери, някои от които са представиха отлично в състезанието WorldClass!

Освен кокетйлите, предлагаме и късо "фингърфууд" меню, подходящо за баровата обстановка и напитките...и определено не е за изпускане!

Всичко за Бакхус StrEAT Fest вижте тук.