С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бар: Bulleit Bourbon

Бакхус
22 Май 2018, 18:54
Share Tweet Pin it Share
  Американските уискита преживяват своя световен ренесанс, а начело на тази модерна нова вълна стои една от най-награждаваните алкохолни марки в света – Bulleit. Със своята неутолима страст за производство на уиски и години опит в индустрията, през 1987 г. Том Булет основава Bulleit Distilling Company и възражда 150-годишната рецепта за бърбън, предавана в семейството от поколение на поколение. Създател на тази оригинална и единствена по рода си и вкуса си рецепта е неговият прапрапрадядо Огъстъс Булeт, който пътешества из американския Див запад през 60-те години на 19-ти век.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Американските уискита преживяват своя световен ренесанс, а начело на тази модерна нова вълна стои една от най-награждаваните алкохолни марки в света – Bulleit. Със своята неутолима страст за производство на уиски и години опит в индустрията, през 1987 г. Том Булет основава Bulleit Distilling Company и възражда 150-годишната рецепта за бърбън, предавана в семейството от поколение на поколение. Създател на тази оригинална и единствена по рода си и вкуса си рецепта е неговият прапрапрадядо Огъстъс Булeт, който пътешества из американския Див запад през 60-те години на 19-ти век.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук: