С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Воден бар Acqua Panna § San Pellegrino

Бакхус
21 Май 2018, 10:49
Share Tweet Pin it Share
  Acqua Panna и S. Pellegrino са натурални минерални води от Италия, тясно свързани със света на виното и висшата кулинария и официалните води на Световната асоциация на сомелиерите. ACQUA PANNA е негазирана, с кадифен и мек вкус. Благодарение на ниския си минерален състав е идеална в комбинации с деликатни вкусове. Препоръчва се за семпли вина с лек и мек вкус - свежи, плодови, бели и газирани, както и за натурални ястия с преобладаващи солени, кисели и маслени вкусове.S. PELLEGRINO е газирана, натурална минерална вода от италианските Алпи. Богата на минерали с натурални, фини балончета, които придават приятен и балансиран вкус. Комбинира се изключително добре с наситени вкусове - от средни до плътни вина с комплексна структура и наситени, развиващи се ястия със силни вкусове. Комбинира се отлично с богата храна като говеждо или зряло сирене.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Acqua Panna и S. Pellegrino са натурални минерални води от Италия, тясно свързани със света на виното и висшата кулинария и официалните води на Световната асоциация на сомелиерите. ACQUA PANNA е негазирана, с кадифен и мек вкус. Благодарение на ниския си минерален състав е идеална в комбинации с деликатни вкусове. Препоръчва се за семпли вина с лек и мек вкус - свежи, плодови, бели и газирани, както и за натурални ястия с преобладаващи солени, кисели и маслени вкусове.

S. PELLEGRINO е газирана, натурална минерална вода от италианските Алпи. Богата на минерали с натурални, фини балончета, които придават приятен и балансиран вкус. Комбинира се изключително добре с наситени вкусове - от средни до плътни вина с комплексна структура и наситени, развиващи се ястия със силни вкусове. Комбинира се отлично с богата храна като говеждо или зряло сирене.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: