С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Purina ProPlan

Бакхус
16 Септември 2020, 11:23
Share Tweet Pin it Share
  Purina ProPlan e супер премиум храна за кучета разработена от експертите на Purina, която подобрява живота на домашните любимци чрез добро хранене. Тъй като вярваме, че добрата храна е отправна точка за добро здраве, всяка храна на PURINA гарантира 100% от необходимите хранителни вещества. Богатият асортимент от храни осигуряват оптимално хранене чрез задоволяване на точните нужди във всеки етап от живота на домашния любимец.По време на събитието от Purina ProPlan ще се погрижат за гурме изживяването на домашните любимци чрез множество награди и лакомства на техния щанд. Асен Аролски, треньор на кучета от AATraining и дългогодишен партньор на Purina ProPlan, ще се погрижи за доброто настроение на домашните любимци чрез забавни игри и демонстрации. Участвайте в пърата обучителна тренировка на своето куче или опитайте възможностите му на някое от тренировъчните трасета и получете награда от Purina ProPlan.
1/2 снимки в галерията Purina ProPlan e супер премиум храна за кучета разработена от експертите на Purina, която подобрява живота на домашните любимци чрез добро хранене. Тъй като вярваме, че добрата храна е отправна точка за добро здраве, всяка храна на PURINA гарантира 100% от необходимите хранителни вещества. Богатият асортимент от храни осигуряват оптимално хранене чрез задоволяване на точните нужди във всеки етап от живота на домашния любимец.

По време на събитието от Purina ProPlan ще се погрижат за гурме изживяването на домашните любимци чрез множество награди и лакомства на техния щанд. Асен Аролски, треньор на кучета от AATraining и дългогодишен партньор на Purina ProPlan, ще се погрижи за доброто настроение на домашните любимци чрез забавни игри и демонстрации. Участвайте в пърата обучителна тренировка на своето куче или опитайте възможностите му на някое от тренировъчните трасета и получете награда от Purina ProPlan.